Uw vloerbekleding met de meeste zorg en precisie geplaatst, bij Regemortels bent u op het juiste adres. Bekroond met de naam 'Jaques Tapijt' plaatst Jaques al uw vinylvloeren, linoleum, marmoleum, traplopers. Geen opdracht is hem te moeilijk.

Vasttapijt biedt een zeer goede akoestische en thermische isolatie. Met moderne kleuren en materialen vindt vasttapijt zijn weg in elke woning.

Synthetische of natuurlijke vezels, wij helpen u graag bij uw keuze.

Tegels, lopers, karpetten op maat, het kan allemaal.

Vinyl is terug van weggeweest, vergeet blinkende lelijke parketimitaties en maak kennis met het Forbo Vinyl – gamma. Warme kleuren en structuren en vooral: eenvoudig in onderhoud.

Ook voor projectvinyl kan u bij ons terecht. Wij helpen u met het kiezen van de juiste look en kwaliteit.

Bezoek de website van Forbo of kom zeker eens langs voor meer informatie.
www.forbo-flooring.be

Linoleum is een vloerbekleding die gemaakt is van verschillende natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, kurk, jute, hars, houtmeel, pigmenten en kalksteen.

Duurzaam, eenvoudig onderhoud, hygiënisch, decoratief, kleurvast en milieuvriendelijk zijn maar enkele van de vele voordelen.

Bezoek de website van Forbo of kom zeker eens langs voor meer informatie.
www.forbo-flooring.be

Parket, Laminaat, fineerparket, de mogelijkheden zijn legio.

Een houten vloer vraagt meer onderhoud en dient regelmatig opgeschuurd en vernist te worden.

Daartegenover haalt u met een houten vloer een warmte, sfeer en duurzaamheid in huis die met geen andere vloer te evenaren valt.

De Coral classic neemt vocht op als geen ander. Speciale schraapgarens zorgen ervoor dat schoenen worden schoongeveegd zonder dat iemand effectief zijn voeten veegt. Met de 18 kleuren in de collectie is er altijd één die past bij uw gewenste uitstraling. De Coral Brush Activ gaat nog een stapje verder en zorgt ook dat vuil geen kans meer krijgt.

Bezoek de website van Forbo of kom zeker eens langs voor meer informatie.
www.forbo-flooring.be

Onze vloeren verdienen de beste zorg. Met aangepaste producten verlengt u de levensduur van uw vloerbekleding. Of u nu koos voor houten vloeren of een vinylvloer, wij helpen u graag met de juiste informatie en de juiste producten.