Onze collectie aluminium jaloezieŽn wordt gepresenteerd in ruim 230 aan kleuren en een 5-tal lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren.

Uitvoeringen in retro, duolux, privacy en trapeziummodellen. Verschillende bedieningsmogelijkheden en speciale uitvoeringen voor badkamers zijn mogelijk.

Breed kleurenpallet en groot aanbod doekkwaliteiten. Semitransparant tot verduisterend en vrijwel bij iedere raamsituatie toepasbaar.

Van 25 tot 45 mm breedte in meer dan 60 modellen. Verschillende bedieningsmogelijkheden en aangepaste bedieningskleuren om perfect te integreren in uw interieur.

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is!

Aluminium, textiel of kunststof, transparant en verduisterend. De collectie omvat een breed scala aan kleuren en kwaliteiten. Uitvoerbaar in 5 breedtes en 5 bedieningskleuren om perfect te passen in uw interieur.

Of u nu behoefte heeft aan lichtinval of juist privacy, het lamel gordijn beantwoordt aan uw behoeften. Bovendien zijn lamel gordijnen bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar, bijvoorbeeld bij trapezium, boog of toog ramen.

De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.

In 5 verschillende lamelbreedtes is de houten en lederen jaloezie toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Ze geven uw interieur een warme luxe uitstraling.

Voor wie trendzettend wil zijn in haar interieur is het paneelgordijn een aanrader. Keuze in 450 polyester rolgordijndoek kwaliteiten, en ruim 150 gordijn stof kwaliteiten.

De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos, niet alleen in kleuren maar ook bediening.

Uitermate geschikt voor grote raampartijen en afscheiding van ruimtes of kastwanden.

Tassels zijn koord-en kettinggewichten of koordknopjes. Hiermee geeft u the finishing touch aan uw product, om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten op uw interieur. Leverbaar in 3 maten, in 5 verschillende materialen, in ronde en vierkante uitvoering. Duizend-en-ťťn mogelijkheden van hout tot leer van plexiglas tot metaal.

500 verschillende stoffen waaronder verduisteringsstoffen. 6 verschillende modellen en aan te passen aan eigen stijl door schulprand, zeilringen, onderlijsten of kristal accessoires.

5 systeemkleuren die voor een perfecte afwerking zorgen. Het rolgordijn is een traditioneel product dat goed gecombineerd kan worden met overgordijnen.